Background for the promotion Ladbrokes

TIJD VOOR DE PLAY-OFFS !

100% FREE BET

TOT €200

1

step 01

SCHRIJF JE IN

Open een speelrekening

2

step 02

STORT

Stort €100

3

step 03

EN VOILÀ

Ontvang een free bet van €100

scroll down

Schrijf je nu in op Ladbrokes.be en verzilver jouw bonus
+18 Gok met mate / Informatie & Voorwaarden

+Betaalmethodes

payement Bancontact payement Paypal payement HiPay payement cashlib
payement SOFORT payement Paysafe payement netteller payement Skrill

+Klantendienst

+ Informatie & Voorwaarden

 1. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten die een speelrekening openen vanaf vrijdag 8 maart 2019 en die een eerste storting uitvoeren op sports.ladbrokes.be (via desktop of mobiel).

 2. Het maximumbedrag van de bonus bedraagt € 200.

 3. De klant ontvangt 100% van zijn eerste storting in de vorm van een free bet die in één keer moet worden opgebruikt op een notering naar keuze.

 4. Enkel de winsten van de free bet bonus kunnen worden afgehaald. Het bedrag van de free bet zelf kan niet worden afgehaald.

 5. De bonus blijft 7 dagen geldig vanaf de datum van de eerste storting.

 6. De klant moet minstens één keer met zijn/haar cashbedrag spelen vooraleer de free bet kan gebruikt worden.

 7. De free bet kan niet worden gewisseld of terugbetaald. De waarde van de free bet maakt ook geen deel uit van mogelijke winst.

 8. Free bets kunnen niet gelijktijdig gebruikt worden met andere promoties.

 9. Free bets kunnen niet worden gebruikt in fysieke Ladbrokes.be verkooppunten.

 10. De algemene voorwaarden van free bets zijn van toepassing.

 11. Gebruik van de betaalmethoden Skrill en Neteller geven geen recht op de welkomstbonus.

 12. Afhalingen gelinkt aan de welkomstbonus die wordt verkregen via een Paysafe kaart zullen worden geblokkeerd tot onze fraudediensten de nodige verificaties hebben uitgevoerd.

 13. Weddenschappen geplaatst op Franse paardenrennen (PMU) komen niet in aanmerking voor het vervullen van de rondspeelvoorwaarden.

 14. Indien een speler een opvraging doorvoert zonder bovenstaande voorwaarden te hebben vervuld, zullen alle aanvullende winsten gelinkt aan deze bonus automatisch worden geannuleerd.

 15. Cash Out weddenschappen komen niet in aanmerking voor deze promotie.

 16. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met een andere welkomstbonus zoals acquisitie, evenementen en andere.

 17. Er wordt slechts één "Speciale aanbieding voor nieuwe klanten" toegekend per persoon, gezin, gedeelde computer of gedeeld IP-adres.

 18. Als onderstaande inzetvoorwaarden niet vervuld zijn, komt de klant niet in aanmerking voor andere bonussen en promoties op Ladbrokes.be.

 19. Ladbrokes.be behoudt het recht om op elk moment transactieverslagen te bekijken om welke reden dan ook. Als na een dergelijke controle blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die het management van Ladbrokes naar eigen goeddunken als abusief beschouwt, kan Ladbrokes het recht van een dergelijke klant op een promotie intrekken.

 20. Ladbrokes.be behoudt het recht om deze promotie te wijzigen of te annuleren op elk mogelijk moment en zonder voorafgaande waarschuwing.

 21. Bovenop bovenstaande voorwaarden zijn ook de algemene voorwaarden van Ladbrokes.be onverminderd van toepassing.

+ Inzetvoorwaarden

 1.  Winst als gevolg van deze promotie moet 4 maal ingezet en afgerekend worden aan een minimumnotering van 1.80. Pas daarna kan dit bedrag opgevraagd worden.

  Bv.: Je wint €20 aanvullende winst, dan moet je 4 maal € 20 inzetten (€ 80) aan een minimum notering van 1.80 vooraleer je deze winst kan opvragen. Je mag vrij kiezen over hoeveel weddenschappen je dit bedrag wil spreiden.

 2. Enkel weddenschappen die afgerekend werden als verloren of gewonnen hebben invloed op bovenstaande inzetvoorwaarden. Niet-afgerekende, nietigverklaarde/geannuleerde weddenschappen, en Cashed Out weddenschappen komen niet in aanmerking voor bovenvermelde inzetvoorwaarden.

 3. Wanneer hetzelfde event deel uit maakt van verschillende weddenschappen zal enkel de eerst afgerekende weddenschap meetellen voor de inzetvoorwaarden.

 4.  Indien de klant over cash-saldo beschikt, zal bij het plaatsen van een weddenschap automatisch het beschikbare cash-saldo gebruikt worden voor de inzet van de weddenchap. Pas als de klant over geen cash-saldo meer beschikt, zal het bonussaldo van de klant gebruikt worden. Gelieve op te merken dat zowel weddenschappen geplaatst met cash-saldo als met bonussaldo in aanmerking komen voor het vervullen van de bovenstaande inzetvoorwaarden.

 5.  Bovenstaande inzetvoorwaarden moeten binnen de 7 dagen na toekenning van de winsten bereikt zijn. Indien dit niet het geval is worden alle aanvullende winsten gelinkt aan deze bonus automatisch geannuleerd.

 6.  Indien een speler een opvraging doorvoert zonder bovenstaande voorwaarden te hebben vervuld, zullen alle aanvullende winsten gelinkt aan deze bonus automatisch worden geannuleerd.