welkomstbonus

200% tot €100

1

Open

een rekening

2

Stort

Min. €10

3

Ontvang

200% tot €100

1 Open

een rekening

2 Stort

Min. €10

3 Ontvang

200% tot €100

Algemene voorwaarden :
 • 1. Deze aanbieding is enkel geldig voor klanten die een speelrekening openen vanaf maandag 4 juni 2018, en huneerste storting doorvoeren.
 • 2. Het bonusbedrag is gelimiteerd tot €100.
 • 3. Het bonusbedrag wordt binnen de 24 uur na het de eerste storting op de speelrekening bijgeschreven. Voor deze aanvullende winsten gelden inzetvoorwaarden, zie onderaan voor een overzicht van deze inzetvoorwaarden.
 • 4. Per klant komt enkel de eerste storting in aanmerking voor deze aanbieding.
 • 5. Deze aanbieding is niet van toepassing voor spelers die genieten van andere promoties zoals de “playcard”, enz.
 • 6. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met een andere welkomstbonus zoals acquisitie, evenementen en andere.
 • 7. Dubbelrekeningen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Er wordt slechts één bonus per persoon, huishouden, e-mailadres, bankkaartnummer of IP-adres toegekend.
 • 8. Zolang de klant de onderstaande inzetvoorwaarden niet vervuld heeft, komt hij niet in aanmerking voor andere bonussen en promoties op Ladbrokes.be.
 • 9. Ladbrokes behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te oordelen of de voorwaarden voor de aanbieding vervuld werden. Klanten wier gedrag ingaat tegen de geest van deze promotie zullen eventueel worden uitgesloten van deze campagne.
 • 10. De Algemene voorwaarden van Ladbrokes.be zijn onverminderd van toepassing op deze promotie voor zover de bepalingen van onderhavig reglement er niet van afwijken.
 • 11. Ladbrokes.be behoudt zich het recht voor deze promotie te wijzigen of te annuleren op elk mogelijk moment en zonder voorafgaande waarschuwing.
 • 12. De klant moet de PROMOCODE WAG300 invullen om van de promotie te kunnen genieten

Inzetvoorwaarden van de bonus

 1. Eenmaal de aanvullende winst bijgeschreven werd, moet dit bedrag nog 4 maal ingezet en afgerekend worden aan een minimumnotering van 1.80, alvorens dit bedrag (en eventuele verdere winstbedragen dit met dit bedrag gegenereerd werden) opgevraagd kan worden. Bv.: Als je een aanvullend winstbedrag van €20 hebt ontvangen, moet je een totaal bedrag van (€ 20 x 4 =) € 80 inzetten aan min. 1.80 vooraleer je deze winst (en alle nieuwe winsten die via dit winstbedrag gegenereerd werden) kan opvragen. Je mag vrij kiezen over hoeveel weddenschappen je het rond te spelen bedrag wil spreiden.
 2. Enkel weddenschappen die afgerekend werden als verloren of gewonnen komen in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Niet-afgerekende weddenschappen, nietigverklaarde/geannuleerde weddenschappen, en weddenschappen die afgerekend werden door middel van de Cash Out-functie komen niet in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 3. Indien eenzelfde evenement opgenomen werd in meer dan één weddenschap, komt enkel de eerst afgerekende weddenschappen met dit evenement in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Alle latere afgerekende weddenschappen met een voorspelling op hetzelfde evenement komen niet meer in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 4. Indien de klant over cash-saldo beschikt, zal bij het plaatsen van een weddenschap automatisch het beschikbare cash-saldo gebruikt worden voor de inzet van de weddenchap. Pas als de klant over geen cash-saldo meer beschikt, zal het bonussaldo van de klant gebruikt worden. Gelieve op te merken dat zowel weddenschappen geplaatst met cash-saldo als weddenschappen geplaatst met bonussaldo in aanmerking komen voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 5. De bovenvermelde inzetvoorwaarden moeten binnen de 30 dagen na toekenning van de aanvullende winsten vervuld worden, zoniet zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.
 6. Indien een speler een opvraging doorvoert zonder deze voorwaarden te hebben vervuld, zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.