Barcelona vs Real madrid

win €120 met €10

1

Open een rekening

met de promocode LAD12

2

Stort

Min. €10

3

Ontvang

€120 als er minstens 1 goal wordt gescoord

1 Open een rekening

met de promocode LAD12

2 Stort

Min. €10

3 Ontvang

€120 als er minstens 1 goal wordt gescoord

Algemene voorwaarden :
 1. De klant moet de PROMOCODE LAD12 invullen om van de promotie te kunnen genieten
 2. Deze aanbieding is enkel geldig voor klanten die een speelrekening openen vanaf 27/010/2018 én hun eerste sportweddenschap plaatsen op de markt "Speciale aanbieding voor nieuwe klanten” voor het evenement FC Barcelona vs Real Madrid (aftrap 28/10/2018, 16:15CET)
 3. De klant moet zijn eerste prematch weddenschap op " minstens een doelpunt wordt gescoord" om de normaal prijs zoals vermeld op de website te winnen.
 4. Indien de weddenschap winnend is, krijgt de klant een extra winstbedrag gebaseerd op de verhoogde notering 12.00 De weddenschap wordt afgerekend op basis van de reglementaire speeltijd, zonder eventuele verlengingen en strafschoppenreeks.
 5. Eventuele aanvullende winstbedragen worden binnen de 24 uur na het einde van de wedstrijd op de speelrekening bijgeschreven. Voor deze aanvullende winsten gelden inzetvoorwaarden, zie onderaan voor een overzicht van deze inzetvoorwaarden.
 6. De maximale inzet die in aanmerking komt voor deze bonus bedraagt €10. M.a.w., enkel €10 van de inzet van de eerste weddenschap zal in beschouwing worden genomen.
 7. Deze aanbieding is enkel van toepassing op enkelvoudige weddenschappen. Meervoudige weddenschappen (weddenschappen met meerdere voorspellingen) komen dus niet in aanmerking.
 8. Per klant komt slechts één weddenschap in aanmerking voor een winst aan verhoogde notering.
 9. Deze aanbieding is niet van toepassing op weddenschappen geplaatst in Ladbrokes agentschappen.
 10. Weddenschappen geplaatst via een eerder verkregen Gratis Weddenschap komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
 11. Er wordt slechts één "Speciale aanbieding voor nieuwe klanten" toegekend per persoon, gezin, gedeelde computer of gedeeld IP-adres.
 12. Klanten die gebruik maken van de 'Speciale aanbieding voor nieuwe klanten' komen niet langer in aanmerking voor de 'Welkomstbonus' op de ladbrokes site.
 13. Zolang de klant de onderstaande inzetvoorwaarden niet vervuld heeft, komt hij niet in aanmerking voor andere bonussen en promoties op Ladbrokes.be.
 14. Ladbrokes behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te oordelen of de voorwaarden voor de aanbieding vervuld werden. Klanten wier gedrag ingaat tegen de geest van deze promotie zullen eventueel worden uitgesloten van deze campagne.
 15. De Algemene voorwaarden van Ladbrokes.be zijn onverminderd van toepassing op deze promotie voor zover de bepalingen van onderhavig reglement er niet van afwijken.
 16. Ladbrokes.be behoudt zich het recht voor deze promotie te wijzigen of te annuleren op elk mogelijk moment en zonder voorafgaande waarschuwing.

Inzetvoorwaarden van de bonus

 1. Eenmaal de aanvullende winst bijgeschreven werd, moet dit bedrag nog 4 maal ingezet en afgerekend worden aan een minimumnotering van 1.80, alvorens dit bedrag (en eventuele verdere winstbedragen dit met dit bedrag gegenereerd werden) opgevraagd kan worden. Bv.: Als je een aanvullend winstbedrag van €20 hebt ontvangen, moet je een totaal bedrag van (€ 20 x 4 =) € 80 inzetten aan min. 1.80 vooraleer je deze winst (en alle nieuwe winsten die via dit winstbedrag gegenereerd werden) kan opvragen. Je mag vrij kiezen over hoeveel weddenschappen je het rond te spelen bedrag wil spreiden.
 2. Enkel weddenschappen die afgerekend werden als verloren of gewonnen komen in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Niet-afgerekende weddenschappen, nietigverklaarde/geannuleerde weddenschappen, en weddenschappen die afgerekend werden door middel van de Cash Out-functie komen niet in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 3. Indien eenzelfde evenement opgenomen werd in meer dan één weddenschap, komt enkel de eerst afgerekende weddenschappen met dit evenement in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Alle latere afgerekende weddenschappen met een voorspelling op hetzelfde evenement komen niet meer in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 4. Indien de klant over cash-saldo beschikt, zal bij het plaatsen van een weddenschap automatisch het beschikbare cash-saldo gebruikt worden voor de inzet van de weddenchap. Pas als de klant over geen cash-saldo meer beschikt, zal het bonussaldo van de klant gebruikt worden. Gelieve op te merken dat zowel weddenschappen geplaatst met cash-saldo als weddenschappen geplaatst met bonussaldo in aanmerking komen voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 5. De bovenvermelde inzetvoorwaarden moeten binnen de 30 dagen na toekenning van de aanvullende winsten vervuld worden, zoniet zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.
 6. Indien een speler een opvraging doorvoert zonder deze voorwaarden te hebben vervuld, zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.