MANCHESTER UNITED - PSG

Win 12 keer jouw inzet
als Man Utd de eerste goal scoort

1

step 01

Schrijf je in

Open een speelrekening

2

step 02

Stort

Stort & spell €10

3

step 03

En voilà

Win €120 als Man Utd als eerste scoort

scroll down

Schrijf je nu in op Ladbrokes.be en verzilver jouw bonus
+18 Gok met mate / Informatie & Voorwaarden

+Betaalmethodes

payement Bancontact payement Paypal payement HiPay payement cashlib
payement SOFORT payement Paysafe payement netteller payement Skrill

+Klantendienst

+Informatie & Voorwaarden:


 1. De klant gebruikt de PROMOCODE LAD12 om van deze promotie gebruik te maken.

 2. Deze promotie is enkel geldig voor klanten die:
  - een speelrekening openen tussen 11/02/2019 en 12/02/2019 om 21:00 CET en;
  - hun eerste weddenschap enkelvoudig en prematch plaatsen op: "Manchester scoort eerst" aan de notering zoals vermeld op de website.
  Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de start van Manchester United vs Paris St. Germain (aftrap 12/02/2019 om 21:00 CET).

 3. Winnende weddenschap?
  Dan krijgt de klant een extra winstbedrag aan de verhoogde notering 12.00.

 4. De uitkomst wordt bepaald op basis van de reglementaire speeltijd, zonder verlengingen en strafschoppenreeks.

 5. De maximale inzet voor deze promotie bedraagt €10.

 6. Extra winstbedragen worden binnen de 24 uur na het einde van de wedstrijd gekrediteerd en zijn onderhevig aan inzetvoorwaarden. Zie hieronder voor deze inzetvoorwaarden.

 7. Deze promotie is enkel van toepassing op enkelvoudige weddenschappen. Meervoudige weddenschappen komen niet in aanmerking voor deze promotie.

 8. Enkel de eerste weddenschap van de klant komt in aanmerking voor deze promotie.

 9. Deze promotie is niet van toepassing op weddenschappen geplaatst in Ladbrokes.be agentschappen.

 10. Gratis weddenschappen kunnen niet worden gebruikt voor deze promotie.

 11. Er wordt slechts één "Speciale aanbieding voor nieuwe klanten" toegekend per persoon, gezin, gedeelde computer of gedeeld IP-adres.

 12. De klant die gebruik maakt van de 'Speciale aanbieding voor nieuwe klanten' komt niet langer in aanmerking voor de 'Welkomstbonus' op Ladbrokes.be.

 13. Als onderstaande inzetvoorwaarden niet vervuld zijn, komt de klant niet in aanmerking voor andere bonussen en promoties op Ladbrokes.be.

 14. Ladbrokes behoudt zich het recht voor om op elk moment transactieverslagen te bekijken om welke reden dan ook. Als na een dergelijke controle blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die het management van Ladbrokes naar eigen goeddunken als abusief beschouwt, kan Ladbrokes het recht van een dergelijke klant op een promotie intrekken.

 15. Ladbrokes.be behoudt zich het recht voor deze promotie te wijzigen of te annuleren op elk mogelijk moment en zonder voorafgaande waarschuwing.

 16. Bovenop bovenstaande voorwaarden zijn ook de algemene voorwaarden van Ladbrokes.be onverminderd van toepassing.

+Inzetvoorwaarden


 1. Eenmaal de aanvullende winst bijgeschreven werd, moet dit bedrag nog 4 maal ingezet en afgerekend worden aan een minimumnotering van 1.80, alvorens dit bedrag (en eventuele verdere winstbedragen dit met dit bedrag gegenereerd werden) opgevraagd kan worden. Bv.: Als je een aanvullend winstbedrag van €20 hebt ontvangen, moet je een totaal bedrag van (€ 20 x 4 =) € 80 inzetten aan min. 1.80 vooraleer je deze winst (en alle nieuwe winsten die via dit winstbedrag gegenereerd werden) kan opvragen. Je mag vrij kiezen over hoeveel weddenschappen je het rond te spelen bedrag wil spreiden.

 2. Enkel weddenschappen die afgerekend werden als verloren of gewonnen komen in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Niet-afgerekende weddenschappen, nietigverklaarde/geannuleerde weddenschappen, en weddenschappen die afgerekend werden door middel van de Cash Out-functie komen niet in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.

 3. Indien eenzelfde evenement opgenomen werd in meer dan één weddenschap, komt enkel de eerst afgerekende weddenschappen met dit evenement in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden. Alle latere afgerekende weddenschappen met een voorspelling op hetzelfde evenement komen niet meer in aanmerking voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.

 4. Indien de klant over cash-saldo beschikt, zal bij het plaatsen van een weddenschap automatisch het beschikbare cash-saldo gebruikt worden voor de inzet van de weddenchap. Pas als de klant over geen cash-saldo meer beschikt, zal het bonussaldo van de klant gebruikt worden. Gelieve op te merken dat zowel weddenschappen geplaatst met cash-saldo als weddenschappen geplaatst met bonussaldo in aanmerking komen voor het vervullen van de bovenvermelde inzetvoorwaarden.
 5. De bovenvermelde inzetvoorwaarden moeten binnen de 30 dagen na toekenning van de aanvullende winsten vervuld worden, zoniet zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.

 6. Indien een speler een opvraging doorvoert zonder deze voorwaarden te hebben vervuld, zullen de aanvullende winsten en alle winsten verkregen via weddenschappen geplaatst met deze aanvullende winsten automatisch worden geannuleerd.